Ik beschouw dit figuur als optimistisch maar laat hoop

04.06.2013 • Nachrichten

Over Tim

Mijn naam is Tim Channon. Vandaag ben ik in de jaren 60. Ik woon in Zuid-Engeland, in Saksische tijden moncler donsjas Wessex. (Er is oost, midden, zuid en west: Essex, Middlesex, Sussex en Wessex.)

Ik heb een zeer brede technische achtergrond, en ook een van die mensen die dingen doen, meestal onderweg, als je het niet weet, ontdek het, onderdeel van levenslang leren.

moncler jas outlet Tallbloke moest helpen, we lijken goed op elkaar te kunnen passen en ik heb genoeg te geven, zodat hij wat ademruimte krijgt voor een leven. Ik probeer de smaak van zijn site te behouden. moncler jas outlet

Ik heb mijn eigen blog (link), grotendeels niet controversieel. Sommige items worden gepost in de Talkshop.

moncler jassen heren sale December 2016 kwam een ​​bizarre stroom van activiteit en tranen. moncler jassen heren sale

moncler jassen dames Ik was goed genoeg om te pushen voor een minder belangrijke prostaatoperatie. Gedaan onder algemene verdoving. Op het feit dat er eigenlijk niets mis is met mijn prostaat goedkope jassen is geen enkele test gedaan. Geen tekenen van kanker, de kwestie van prostaatkanker is verschillend. Dit betekende het omgaan met een verblijfskatheter sinds nov 2015, helemaal via Moncler outlet store de rest die ik heb moeten verdragen. Geen grote deal, het betekent gewoon dat ik geschikte kleding moet dragen en af ​​en toe tegelijkertijd een vultrechter behandelt, uit bed kom met twee pijpen, of erger probeer te ontwarren en naar binnen te gaan. (Een goede truc is om dingen te leren instellen zodat een zekere mate van draaien in bed veilig is, ik moet toch de hele nacht rechtop zitten, een rugleuning omdat de bovenste klep van mijn slokdarm ontbreekt, moet overgeven, inademen, dood is). Het katheterprobleem betekent ook goede bioveiligheid, ik had al meer dan een jaar geen probleem, blijkbaar goed in de omgang. Dingen zoals het altijd houden van je blaas boven externe zakken, terugstroom probleem. Netheid en geplande veranderingen / schoonmaak zijn de regel. moncler jassen dames

Dit begon met een CT-scan (x ray tomography) in een privé-faciliteit onder contract bij de NHS, goede zet, gemakkelijk te bereiken, geen parkeerproblemen, nieuwe machine.

moncler jas dames sale Een paar dagen voordat ik naar binnen ging voor de prostaat. er is een afspraak aangekomen om het kankerchirurgische team te zien op de datum van de operatie, geen uitleg waarom, maar ik vroeg hen om een ​​verduidelijkende kwestie te zien. Ik zet deze afspraak later uit. (bleek een follow-up van 6 maanden na een operatie) moncler jas dames sale

De dag voor de op. Ik deed pijn aan mijn rug, concludeerde dat het sciatica moest zijn, een nieuwe op mij, ik zorg voor mijn rug.

Op de dag dat ik voor de prostaat op de goedkope moncler jassen oncoloog pa ging, kan ik hem twee dagen later zien? Oeps, dit was niet te verwachten en er is een scanresultaat in behandeling. Mijn vrouw vertelt me ​​toen ik uit de narcose kwam.

moncler jas sale Thuis heb ik gevraagd of de oncoloog mij zou bellen. Leuke kerel en hij deed. moncler jas sale

moncler jassen heren Zoals ik vreesde was dit de moeilijkste oproep die ik ooit heb gehad, hoewel de betekenis niet te brutaal werd uitgelegd. De oncoloog beschrijft goed waar mijn pijn pijn deed, kanker die op een zenuw drukt, geen ischias. moncler jassen heren

Het is nu formeel op schrift gesteld. Een kanker, waarvan moet worden aangenomen dat het een verspreiding is, is verschenen in mijn bekken / ruggengraatgebied, in botten, is niet te genezen. Tot nu toe ben ik nog steeds duidelijk in mijn borst, de plaats van de oorspronkelijke en belangrijke kanker. Dit soort verspreiding heb ik gezien en verwacht vanwege de vertraging in de originele operatie.

Alle belangrijke typen chemotherapie hebben gefaald met mij. Ook geen genetische Moncler Sale-match. Heldendaden met deze wordt niet gesuggereerd, maar toch toch. Wat is het punt in de hel na de hel als elk 10% iets zou kunnen doen?

Ik kreeg een grote radiotherapiedosis (ongeveer 90 seconden) voor de kanker die pijn veroorzaakte, die in bot (ten) blijft achter, in de hoop dat hij stil blijft.

Het effect van radiotherapie pieken een paar weken na het einde van de straling, hoewel mijn ervaring tot nu toe meer is dan 3 weken. Het gebeurde in de buurt van een crisis over voldoende pijnverlichting, de volgende stap zou een regime zijn geweest dat overgeschakeld is op morfine, vermeden en de behandeling lijkt de pijn te hebben verdoezeld.

moncler uitverkoop Ik goochel met pijnstillers, cortisone goedkope ontsteking (ontsteking in de buurt van de zenuwen), niet al te slecht, geen echt smerig medicijn. Vervolgens zal ik proberen de medicatie af te bouwen om te zien hoe laag ik kan gaan. Mijn huisarts (arts) vindt het prima dat ik dit zelf behandel, hij blijft uiteindelijk op de hoogte. moncler uitverkoop

Gebruikt verstandig, gezond verstand, het internet is tegenwoordig een uitkomst, en helpt mensen zoals ik om deskundig te worden geïnformeerd als we dat willen. Net als de rest van het leven, is leren levenslang, in ieder geval voor de gebruikers, in tegenstelling tot passagiers. Om eerlijk te zijn krijgen maar weinig mensen de zure ervaring om met de echte wereld om te gaan, op eigen benen te staan ​​onder dwang. Maturity.

moncler jassen outlet Ik ben in een klinisch programma gestopt om de dag te helpen, geen hulp voor mij, maar dit is wat ik wil doen. Ze nemen genetische monsters in de databases van Oxford. Dit gaat over kankermutaties, een van de grote doelen die we online moeten oplossen. Kankers hebben mutaties, chemotherapie en radiotherapie selecteren de fitste om te overleven. Deze Moncler outlet outlet is dezelfde goedkope Moncler outlet als het vaak overdreven antibioticum probleem, maar fataal. moncler jassen outlet

moncler sale Als we dit probleem kunnen oplossen, dan denk ik dat 30% tot 60% of meer van kuren, minder agressieve behandeling, veel lagere totale kosten zijn. De andere, en wat ik nodig heb, is genetische targeting op mijn genetica. Er is een rariteit met mij, onze familie heeft opvallend lange generaties, wat betekent dat er minder natuurlijke genetische beweging is. moncler sale

moncler jas dames Ik zal worden voorgesteld aan een lokaal hospice zodat ik weet wat er later zou kunnen gebeuren. Ik kocht mijn eigen krukken (we gebruiken armkrukken in het VK) en een aluminium rolstoel, die helaas stevige banden heeft, niet wat ik wilde, maar alleen goedkope en erg dure stoelen hebben nu opblaasboten. Nieuwe wielen? Kan zijn. Als het slecht gaat, ga ik naar elektrisch. Ik wou dat ik hier de ruimte had om dat nu uit de tweede hand te doen. moncler jas dames

moncler nederland Een verbetering van zelf aangedreven (u doet het) rolstoelen zou een controle zijn die de zwenkwielen gedeeltelijk vergrendelt, zodat u soms alleen met één arm kunt bewegen. Passieve mechanische / magnetische remmen kunnen dit doen. De stoel kan worden overgehaald om in een bijna rechte lijn te bewegen. Of misschien harde sloten, het is vreselijk proberen om te gebruiken buiten de voet kopen Moncler jassen manieren of wegen, vaak naar links kantelen. moncler nederland

2018 moncler Ik hoop dat ik mijn brein terug krijg, actief word. 2018 moncler

Vrijdag 13 november 2015 werd mij verteld dat ik kanker heb, een serieuze. De meeste dingen hebben nu betrekking op het getal 13! Dit is bizar.

moncler outlet sale De schok voor mij was geweldig. Diagnostiek was gedaan, kritisch een PET-scan (positron emissie tomografie) [1] https://www.monclerjassenoutlet.nl toonde waarschijnlijk geen verspreiding, dus de chirurg voerde een verkenningsoperatie uit met camera’s (drie gaten). Hij denkt dat hij kan werken, maar dit veronderstelt Moncler Outlet dat er later geen verspreiding is. moncler outlet sale

moncler dames Een grote operatie is de enige hoop op genezing, is 40% kans gegeven als ook chemotherapie wordt gedaan. Ik beschouw dit figuur als optimistisch maar laat hoop. moncler dames

moncler jas heren Schrijvend begin april 2016, door middel van ECX-chemotherapie. Dit bracht me tot zwijgen en dus geen blogactiviteit, veel slapen. Leuke kant waarom houd ik een haarkam in mijn zak? Gewoonte. moncler jas heren

moncler heren En nu? Het idee is om fit genoeg terug te komen voor een operatie. Ik wacht op een andere PET-scan, kritisch, heeft de kanker verspreid moncler heren.

Related Posts

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

« »